Bemutatkozás

Kriszta profilkep

Krisztadorka

Szívesen segítek olyan szakembereknek, akik munkájuk során emberekkel foglalkoznak, mint például, pszihológusok, terapeuták, coachok, trénerek, menedzserek, oktatásban dolgozó szakemberek és bárkinek aki megújulásra vágyik.

Hogy kezdődött

Régóta álmodtam arról, hogy segíthessek az embereknek abban, hogy kifejezhessék egyediségüket stílusuk által. Hiszem, hogy ez az átalakulás, változás nemcsak új stílust, hanem megerősödött önbizalmat és önbecsülést is adhat a hozzám fordulóknak. Még kommunikációs szakemberként dolgoztam, már akkor is segítettem a barátaimnak, munkatársaimnak az egyéniségüknek megfelelő ruhatár kialakításában. Stíluscoachként célom egyre több embernek segíteni abban, hogy önazonos módon kifejezhessék magukat.

A fenntarthatóság

Küldetésemnek tartom, hogy megmutassam a hozzám fordulóknak, hogy lehet fenntartható módon is divatosan öltözködni, mert az egyedi stílus sokkal több, mint a divat. Ha a turkálókban összeválogatjuk a kívánt ruhatárat, sokkal több elismerő szóra számíthatunk, mintha a plázákban kezdenénk költekezni. A slow fashion a környezetvédelemhez hozzájárul, így globális szinten mindenkire hatással lesz az a döntésünk, ha fenntartható módon turkálókból, ruhacseréken és vásárokon szerezzük be ruháinkat.

A megvalósítás

Egy – egy öltöztetési/konzultációs alkalom nem csak a ruhatár felépítését, de a lélek felturbózását is tartalmazza, hiszen ha hozzánk illő ruhákba bújunk, akkor azt tapasztalhatjuk, hogy szebbnek és vékonyabbnak tűnünk. Egy jó anyagválasztás, szabásvonal vagy előnyös kiegészítők hatásosan tudják korrigálni a testünk kevéssé előnyös részeit.

Ezeken az alkalmakon szeretem látni a nők csillogó szemét, akik ilyenkor azt mondják, hogy nem hisznek a tükörnek, mintha 5 kilóval kevesebbet mutatna, pedig csak a jó helyen szabott ruhák előnyösen nyújtják meg a test vonalait.

A színek használatában is proaktívan igyekszem megmutatni a hozzám fordulóknak azt, hogy érdemes színekbe öltözniük, mert egészen más lesz az arcuk színe és a hangulatuk, amit árasztanak a megjelenésükkel.

Munkatapasztalataim, a lassú divat (fenntartható divat) iránti érdeklődésem és az az álmom, hogy minél több embernek segítsek megtalálni a stílusukat, most itt teljesül be.

Foglalj időpontot.

Várlak sok szeretettel.

Kriszta